• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
 • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
 • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
 • DK
Alt

Velkommen
Opdag de bedste trends inden for mode og livsstil! Dame Herre

De nyeste trends – shop de nyeste og billigste online deals dagligt hos Lesara.

Hos Lesara kan du ikke blot finde de seneste trends inden for damemode, du kan også finde tøj til børn til de absolut billigste priser. Tilmed har vi et bredt udvalg af moderigtige sko og accessories såsom håndtasker, halstørklæder og hatte. Kombiner f.eks. en af vores vidunderlige billige kjoler med et par seje sko og skab et cool og personligt look. Vi har et eksklusivt udvalg af støvler, sneakers og pumps til gode priser, som du kan vælge imellem. Vores brede udvalg af produkter inkluderer ligeledes de sidste nye trends inden for home entertainment og elektronik. Tænker du på at forny dit hjem eller mangler du bare lidt inspiration til indretningen? Vi har alt fra køkkenudstyr til havemøbler, så du kan uden tvivl finde lige det, du står og mangler. Alt dette og meget mere er kun ét klik væk. Så dyk ned i vores udvalg af mere end 80.000 produkter, der omfatter alt lige fra modetøj og billige smykker til bolig- og livsstilsprodukter. Du finder garanteret det du søger her hos Lesara.

Prisgaranti: rabatter på op til 80% hver dag - kun hos Lesara.

Vi har de bedste deals på markedet. Du tænker måske, hvordan det kan lade sig gøre? Vi arbejder direkte sammen med producenterne, så vi kan tilbyde dig de sidste nye trends inden for billigt dametøj, herretøj, livsstilsprodukter og andre populære varer. Vi er ikke blot hurtigere, vi har også lavere priser, end du finder andre steder - og dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nye top deals dagligt, rabatter på op til 80% og ugentlige tema events, gør shopping hos Lesara til en uforglemmelig oplevelse. Vi er motiverede, og vi stopper ikke, før vi finder dig de bedste deals på dine favorit produkter. Tilbudsjagt og online søgning er old news - i dag kan shoppingkyndige og prisbevidste kunder finde alt hvad de ønsker sig lige her hos Lesara! Med vores prisgaranti kan vi med det samme informere dig om den laveste pris på en vare. Finder du den samme vare billigere et andet sted, refunderer vi differencen til dig på et øjeblik. Onlineshopping har aldrig været nemmere.

Hurtigt og sikkert – vi har korte leveringstider og de mest sikre betalingsmetoder.

Hurtig levering - store besparelser! Vi arbejder sammen med nogle af de bedste pakkeleverandører, så vi altid kan garantere for en sikker og korrekt levering af vores produkter. Vi værner om dit privatliv og sikrer os at dine data, såvel som dine ordrer, bliver behandlet med den største sikkerhed. Er du ikke er 100% tilfreds med din ordre, kan du altid gøre brug af vores 30 dages returret.

Betaling hos Lesara er sikkert, nemt og bekvemt. Du kan betale med:

 • Kreditkort
 • PayPal
 • Klarna: Faktura og afbetaling
 • Forudbetaling via bankoverførsel

Vælg, hvad der passer dig bedst.

Kundeservice med hjerte – vores fantastiske kundeservice-team er der for dig døgnet rundt!

Har du tekniske problemer eller spørgsmål, står vores venlige kundeservice-team altid klar med en hjælpende hånd. Du kan kontakte os ved hjælp af kontaktformularen, via telefon Mandag til fredag kl. 9 til 18 eller døgnet rundt via e-mail [email protected]. Hvis du har spørgsmål vedrørende en eksisterende ordre, så giv os blot dit ordrenummer, og vi hjælper dig med det samme. Er du ny kunde? Vores registrerings - og ordreproces er brugervenlig og smart designet, så du kan finde ugens bedste deals og starte med at shoppe på få minutter. Efter at du har shoppet hos Lesara, så vær sød ikke at glemme at anmelde din oplevelse hos os! Med din værdifulde og konstruktive tilbagemelding kan vi forbedre din online shoppingoplevelse og blive endnu dygtigere til at imødekomme dine forventninger. Vil du gerne holde dig opdateret med vores top deals, specielle tilbud og tema events? Så tilmeld dig Lesaras nyhedsbrev, og modtag eksklusive tilbud og smugkig på nye produkter.

Vores mission – en ekstraordinær shopping oplevelse.

Vi er en ung og moderne virksomhed, som har sat sig for at gøre det nemt og sjovt at finde og shoppe de sidste nye trends! Gå på opdagelse i vores online butik, bliv inspireret af de nyeste trends inden for beklædning, og få friske idéer til indretning og livsstil. Vi udgør en ny form for shoppingoplevelse, der består i en dynamisk salgsmekanisme. Som en online retail-pioner er vores mål at gøre de nyeste trends tilgængelige for alle mennesker verden over. Vi tilbyder således vores kunder at shoppe produkter af høj kvalitet til de allerbedste priser. Vores korte leveringstider, kvalitetsprodukter og vores prisgaranti gør shoppingoplevelsen hos Lesara til noget helt særligt. Derfor er Lesara den bedste shoppe-destination for alle, der elsker at finde eksklusive deals og nægter at gå på kompromis med service, kvalitet og udvalg!

Lesara - et overblik.

 • Rabatter på op til 80% hver dag: På grund af vores direkte samarbejde med producenterne kan vi tilbyde store rabatter.
 • Prisgaranti: Hos Lesara finder du altid produkter til den bedste pris. Vores prisgaranti betyder, at vi tilbyder dig de laveste priser.
 • Top kvalitet: Oplev et spændende udvalg af interessante, attraktive produkter og top deals hver dag.
 • Nem betaling: Du kan vælge imellem flere sikre og praktiske betalingsmetoder.
 • Sikker shopping: Din data er absolut sikker hos os.
 • Hurtig levering: Vi arbejder tæt sammen med nogle af de bedste pakkeleverandører.
 • 30 dages returret og nemme returneringer
* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.