• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
  • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
  • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
  • DK

Min konto

Hvordan registrerer jeg mig hos Lesara?

For at handle på Lesaras online shop, er det nødvendigt at registrere sig som kunde. Registrer dig her gratis, og lad vores store udvalg af de mest trendy produkter overraske dig hver dag!

Registreringen er nemt klaret og er overstået efter nogle få skridt. Alt du skal gøre er at udfylde de påkrævede felter og finde på et kodeord. Derefter kan du logge på din konto når du vil ved hjælp af din e-mailadresse og dit kodeord, og glæde dig over alle tilbuddene!

Vær opmærksom på, at du ikke er tvunget til at angive dit personnummer for at kunne registrere dig. Det eneste tidspunkt hvorpå det er obligatorisk at angive personnummer, er når man ønsker at bruge Klarna som betalingsmetode. Læs mere om dette under "Betalingsmetoder". Al den data du giver os, er selvfølgelig fortrolig og sikker, og vil ikke blive delt med andre. For mere information om databeskyttelse klik her

Glemt dine login-detaljer?

Glemt dit password?
Intet problem! Du kan nemt nulstille dit password med den e-mail du registrerede dig med. For at nulstille dit password klik her.

Glemt e-mail-adressen?

Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, som du brugte ved din registrering, så kontakt os venligst ved hjælp af kontaktformularen eller per telefon. Vi vil med glæde hjælpe dig med dine login-oplysninger.

Hvor kan jeg se mine ordrer?

For at se en liste over alle dine ordrer skal du logge ind på din konto og klikke på Mine Ordrer. Der kan du få et overblik over alle dine ordrer, deres nuværende status og hvor de befinder sig.

Hvilke fordele er der ved ønskelisten?

Du skal logge ind for at få glæde af alle fordelene ved ønskelisten. Når du er logget ind, kan du tilføje dine favoritprodukter til ønskelisten og gemme dem til senere køb.

Hvis en ønsket vare ikke længere er tilgængelig, så gem den på din ønskeliste efter du har valgt farve, størrelse og antal. Du vil så få besked via mail lige så snart, at produktet er tilgængeligt igen.

For at komme til din ønskeliste, klik enten her eller på symbolet "din ønskeliste" i toppen af hjemmesidens højre hjørne ved siden af indkøbskurv-symbolet.

Hvilke fordele er der ved indkøbskurven?

Indkøbskurven giver dig et overblik over alle dine valgte produkter og den samlede pris af dit indkøb. For at se din indkøbskurv, klik her eller på indkøbskurv-symbolet i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Du kan lægge alle de varer du ønsker at købe i din indkøbskurv. Når du har fundet en vare, som du vil købe, klikker du på "tilføj til indkøbskurv". Nu har du muligheden for enten at "fortsætte med at handle" eller at færdiggøre dit køb ved at klikke på "til indkøbskurven".

Hvilke muligheder tilbyder Lesaras adressebog?

I adressebogen kan du vælge din foretrukne fakturerings- og leveringsadresse (tidligere tilføjet) og gemme op til tre ekstra adresser, som du kan ændre og fjerne når som helst. Tjek din leveringsadresse her og tilføj flere, hvis du har lyst.

Hvordan deaktiverer jeg min konto?

Hvis du ønsker at afmelde dig fra Lesara, bedes du venligst kontakte os via Kontaktformularen eller ved at ringe til os. Vi vil derefter hjælpe dig med at deaktivere din konto.

Vær venligst opmærksom på, at du skal opgive den e-mailadresse, der blev brugt ved registreringen.

Lesara Customer Service
Email: [email protected]
Website: www.lesara.dk