Lesara nyhedsbrev tilmelding og afmelding

Lesara la boutique en ligne à petits prix

Lesaras nyhedsbrev er ganske gratis, og holder dig informeret om kommende trends samt specielle tilbud indenfor mode, bolig og livsstil, som du kan få til vores altid uimodståeligt lave priser!

Registrer dig til vores nyhedsbrev, og få updates på alle produkter, discounts og tilbud, og gå aldrig glip af en top deal igen!

Indhold

Hvad er fordelene ved Lesaras nyhedsbrev?

Som kunde hos Lesara modtager du to forskellige slags nyhedsbreve: De daglige nyhedsbreve med aktuelle top deals og det ugentlige event-nyhedsbrev hver onsdag. Her er et overblik over fordelene:

• Et eksklusivt smugkig på vores nye top deals
  • Information om de nyeste trends
  • Gå aldrig glip af udsalg, discounts eller voucherkampagner
  • Inspiration i form af personlige anbefalinger
  • Mange af vores top deals og events er kun tilgængelige for en begrænset periode! Nyhedsbrevet holder dig opdateret omkring de nyeste tilbud.

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Så snart du har registreret dig som kunde hos Lesara, modtager du det daglige nyhedsbrev samt det ugentlige event nyhedsbrev. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig nyhedsbrevet separat. Klik her for at tilmelde dig som kunde. Dine data bliver sikkert gemt hos os, og vil kun blive brugt i forbindelse med din ordre samt til interne formål. Find mere information omkring databeskyttelse her.

Du er registreret som kunde hos Lesara, men har tidligere afmeldt dig nyhedsbrevet?

Fortryder du, at du har afmeldt dig nyhedsbrevet? Hvis du allerede er registreret som kunde hos os, kan du ganske nemt tilmelde dig igen:

1. Log ind på din konto.
  2. Klik på "e-mailindstillinger" under "Min konto".
  3. Markér feltet "Generel tilmelding".
  4. Sådan! Nu modtager du igen de daglige og ugentlige nyhedesbreve.

5. Har du glemt din adgangskode? Klik her.

Hvad er nyhedsbrevet "Lesara event"?

I nyhedsbrevet "Lesara event" introducerer vi dig for vores ugentlige tema events. Du modtager event-nyhedsbrevet hver onsdag omkring kl. 18., når vores tema events bliver lagt online. Temaerne for disse events er som oftest relateret til:

• Sæsonbestemte trends
  • Nationale og internationale helligdage
  • Specielle udsalg, discounts og kampagner

Hvordan afmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Du kan nemt afmelde dig Lesaras nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Du skal blot gøre således:

1. Gå til "e-mailindstillinger" under "Min konto" og fjern fluebenet fra boksen "Generel tilmelding".
  2. Bekræft det ved at klikke på "Gem" nedenfor.
  3. Sådan! Du vil ikke længere modtage de daglige og ugentlige nyhedsbreve.

4. Alternativt kan du klikke på "afmeld"-linket, som du finder i bunden af hvert nyhedsbrev, du modtager.

Hvis du fortsat har problemer, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

Hvorfor modtager jeg ikke noget nyhedsbrev, selv efter jeg er blevet tilmeldt?

Hvis du ikke modtager nyhedsbrevene, selv efter du er blevet tilmeldt som kunde hos Lesara, så undersøg venligst følgende:

• Forkerte e-mailindstillinger på din konto

Tjek dine "E-mailindstillinger" under "Min konto" for at se, om du har markeret boksen "Generel tilmelding". Hvis ikke, så markér den, og du vil begynde at modtage nyhedsbrevene!

• Tilmeldt en forkert e-mailadresse

Måske er du under tilmeldingen kommet til at opgive en e-mailadresse, som du ikke bruger regelmæssigt? Eller har du fået skrevet adressen forkert? Det er intet problem! Bare gå ind på "Mine data" under "Min konto" og tjek e-mailadressen, der er gemt. Ændr den hvis nødvendigt. Husk at klikke på "Gem" når du er færdig.

• Systemfejl

E-mail indstillingerne er i orden, og du har også opgivet den korrekte e-mailadresse? Så er det formentlig et problem med vores system. Venligst kontakt os ved hjælp af kontaktformularen. Vi finder en løsning sammen for at sikre, at du ikke længere går glip af de nye trends og tilbud!

Lesara Kundeservice
Email: [email protected]
Hjemmeside: www.lesara.dk