• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
 • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
 • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
 • DK

Returnering og returneringspolitik

Jule-special: Vi forlænger returneringsfristen frem til 31. januar 2019

Du kan roligt shoppe dine julegaver hos Lesara! Med vores forlængede returneringsrfrist kan alle produkter, som du bestiller mellem den 1. december og den 31. december 2018, returneres til og med 31. januar 2019.

Vores mission er ikke blot at forsyne vores kunder med et bredt udvalg af produkter, men også at give dem den bedst mulige service. Derfor er en hurtig og nem returneringsproces et must. Hvis du du ikke er tilfreds med vores top deals, har du ret til at returnere dem når som helst inden for 30 dage, fra du modtager din ordre.

Hvornår begynder returneringsperioden?

Returneringsperioden begynder, så snart du har modtaget alle varer fra den samme ordre. Fra den komplette levering af dine varer er afviklet, har du 30 dage til at returnere eventuelle produkter, som du ikke ønsker at beholde. Vent venligst til den fulde ordre er modtaget, for du returnerer noget.

OBS: Som tillæg til vores 30 dages returneringsperiode er du efter loven berettiget til en fortrydelsesret på 14 dage. Find yderligere information om fortrydelsesret her.

Hvordan sender jeg produkter retur til Lesara?

Hvis du ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du returnere hvilken som helst vare ved at følge denne simple fremgangsmåde:

Udfyld returskema
Pak varer og returskema
Klæb returlabel på pakken
Send pakken
Modtag pengene
 1. Udfyld venligst alle påkrævede felter i skemaet nøje, ved at notere antallet af varer du returnerer samt årsagen til returnering.

 2. Pak produkter der skal returneres sammen med returskemaet. Du kan benytte samme indpakning, som ordren blev leveret i.

 3. Download returlabelen fra ‘Min konto >> Mine ordrer’ på din Lesara konto. Alternativt kan du kontakte os ved at udfylde formularen under ‘Kontakt’ eller ringe til os. Vi står gladeligt klar til at hjælpe dig.

 4. Sørg for at lukke pakken ordentligt, og påfør returlabelen. Bruger du den samme indpakning? Så sørg for, at den originale forsendelseslabel er dækket fuldstændigt til af returlabelen, og at returlabelen er helt synlig.

 5. Din pakke er nu klar til at blive sendt retur til Lesara.

Alle returneringer sendes til følgende adresse (du finder den også på returlabelen):
Lesara Logistic SE
Im Mittelfelde 6
99098 Erfurt
Germany

 1. Når vi har modtaget den returnerede forsendelse, får du beløbet refunderet. Find mere information om refundering her.

Hvordan kan jeg ombytte et produkt?

Lever produktet ikke op til dine forventninger? Så sender du det blot retur, hvorefter du kan bestille et nyt produkt efter eget valg. Tjek online for tilgængelige farver, typer og størrelser.

Hvad er omkostningerne ved returnering?

Land
Pris for returnering
Gratis returnering for ordrer på

Danmark
39 kr.
400 kr. og derover

 • Returomkostninger ved ordrer på 400 kr. og derover:

  Returnering med returlabel (inkluderet i pakken) er gratis ved ordrer på 400 kr. og derover. Vent venligst til du har modtaget samtlige produkter i din ordre, før du returnerer noget.

 • Returomkostninger ved ordrer under 400 kr:

  Ved returnering af bestillinger til en værdi under 400 kr. behøver du ikke at betale noget ekstra, når du anvender den returlabel, som er vedlagt i din pakke. Returomkostningerne på 39 kr. svarer nemlig til prisen for levering (som du allerede har betalt).

  Notat: refunderet beløb = produktpris + pris for levering (39 kr.) - pris for returnering (39 kr.)

Returningsperioden på de 30 dage begynder, når du har modtaget den samlede ordre.

Hvordan modtager jeg det refunderede beløb?

Refundering sker via den betalingsmåde, der oprindeligt blev benyttet:

  • Hvis du brugte kreditkortbetaling, vil dit kreditkort blive krediteret det refunderede beløb.

  • Hvis du brugte PayPal, vil din PayPal blive krediteret det refunderede beløb.

Undtagelser sker kun i tilfælde af, at dit kreditkort er udløbet

I så fald skal vi blot bede dig om at sende dine bankoplysninger (IBAN og BIC/SWIFT) ved at bruge kontaktformularen eller ved at ringe til os.

Hvor lang tid tager en refundering?

Så snart vi har modtaget og undersøgt din returnering, vil du modtage din refundering. Behandlingen af din returnering kan tage op til 13 arbejdsdage fra returneringsdatoen. Hvornår du modtager refunderingen afhænger af hvilken betalingsmetode, du har benyttet. Som hovedregel tager det 7-10 arbejdsdage fra din returnering er modtaget hos os, til du har modtaget refunderingen.

I tilfælde af kreditkortbetaling kan refundering tage op til 30 dage fra den dato, hvorpå du har modtaget en bekræftelse per e-mail omkring din refundering. Denne periode afhænger udelukkende af din kortudbyder, og tager som regel aldrig 30 dage.

Jeg har modtaget et beskadiget produkt. Hvad gør jeg?

Hvis du er så uheldig at modtage et beskadiget produkt, så kontakt os venligst hurtigst muligt via kontaktformular. Vælg den relevante årsag fra dropdown-menuen, og vedhæft et foto af skaden.

Sørg venligst også for at vi får dit ordrenummer, og at du samtidig beskriver nøje, hvad skaden/defekten består i. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med en potentiel løsning.

Lesara Kundeservice
Service Hotline:
E-mail: [email protected]
Website: www.lesara.dk

* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.