• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
  • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
  • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
  • DK

De seneste Lesara vouchers og voucher koder i 2018

Gælder til of med 30.09.2018!

Gælder til of med 30.09.2018! - Køb online hos Lesara

Elsker du at shoppe? Så er Lesara den helt rette onlineshop for dig! Vi har et bredt udvalg af de seneste trends inden for mode og livsstil til de bedste priser, hvorfor det altid er en fonøjelse at shoppe på lesara.dk. Hver dag giver vi dig et stort udvalg af tilbud gennem vores tema events og friske top deals i kategorierne mode, smykker, bolig og teknik & livsstil. Oven i købet tilbyder vi faste rabatter og voucher promotions såvel som særlige udsalg, gratis levering eller 80 kroners vouchers, som giver dig mulighed for at spare endnu mere. Lesara vouchers 2018 venter på at blive indløst af dig!

Hvor finder jeg mine personlige vouchers?

Du finder dine personlige vouchers på din kundekonto under "Mine vouchers”, hvor du kan se de relevante koder, der kan indløses.

Eksempler på personlige vouchers:

  • Shopping vouchers
  • Gave vouchers på en værdi mellem 80 kr. og 800 kr.

Hvilke vouchers er tilgængelige på Lesara?

Hos Lesara har vi faste rabatter og vouchers, så du kan spare endnu flere penge - hvad enten du er ny eller eksisterende kunde!

  • Gratis levering
  • Rabatter
  • Specielle udsalgsevents ved særlige lejligheder og helligdage

Du kan finde Lesara voucher koden i vores nyhedsbrev, på Lesaras Facebookside og i push-notifikationer sendt via Lesara app'en. Lesara voucher-koden kan blive indtastet til indløsning lige inden, du gennemfører din ordre på ordreoversigts-siden. Alt du behøver at gøre er at indtaste koden i det relevante felt, og klikke på den blå knap med en lille pil. Tryk venligst på knappen, og tryk ikke på Enter-knappen på dit tastatur. Hver voucher kan kun bruges én gang.

For at være sikker på at du aldrig går glip af nogen Lesara vouchers, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi håber, at du får stor glæde af at shoppe med dine Lesara vouchers!

Lesara Kundeservice
Service Hotline:
E-mail: [email protected]
Website: www.lesara.dk

* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.