Lesara la boutique en ligne à petits prix

Indhold

Hvad er web-push-notifikationer?

En web-push-notifikation er en pop op-meddelelse, som vil fremkomme i din webbrowser for at gøre dig opmærksom på eksklusive tilbud, de sidste nye trends indenfor mode, bolig og livsstil samt personlige tilbud specielt til dig.

Hvordan kan jeg slå web-push-notifikationer fra?

Du kan nemt slå web-push-notifikationer fra, hvis du ikke længere ønsker at modtage dem. Klik blot på knappen nedenfor og vælg "Nej” for at stoppe modtagelsen af de sidste nye opdateringer om eksklusive udsalg og specielle tilbud.

Hvordan kan jeg slå web-push-notifikationer til igen?

For at slå web-push-notifikationer til igen skal du blot trykke på knappen igen, og vælge “Ja”. Så vil du igen modtage opdateringer omkring specielle tilbud og eksklusive smugkig på udsalg.

Lesara Kundeservice
Email: [email protected]
Hjemmeside: www.lesara.dk