• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
  • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
  • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
  • DK
Køb julegaver til mænd eller kvinder billigt online i Lesaras juleshop

Juleshop

Indhold

Gaveideer fra Lesara

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til mor og far, mangler du gaveideer til ham du elsker, eller hende du har kær? Eller er du på udkig efter gaven til familiens yngste? Lesara kommer her med forslag på gode julegaver baseret på vores eget udvalg:

  • Gave til mor: Elsker din mor at være i køkkenet? Så tag et kig lige her på vores store udvalg af køkkenudstyr, som både indeholder smarte køkkenmaskiner, gryder og pander af høj kvalitet samt knivsæt af førsteklasses mærkekvalitet. Vil du hellere satse på de bløde værdier, er vores store udvalg af flotte og farverige tunikaer altid en sikker vinder!

  • Gave til far: Er din far typen, der godt kan li’ gadgets? Hos Lesara har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af gadgets, både praktiske og sjove. De skal nok bringe smil og glæde. Klik her og se mere!

  • Gave til din kvindelige kæreste: Det er altid personligt og intimt med undertøj til sin udkårne – og så er det jo en gave, der glæder begge. Du finder både lækkert, frækt og forførende undertøj lige her- så kan du sikre dig og din kæreste en lækker gave!

  • Gave til din mandlige kæreste: Giv din kæreste en personlig gave og sørg samtidig for, at han kommer til tiden til jeres aftaler! Vi har nemlig rigtig mange smarte, trendy og flotte ure. Du finder helt sikkert også ét, der passer til hamblandt det flotte udvalg!

Historien om julegaver

Der er ingen tvivl om, at julegaver er et af højdepunkterne ved julen for mange. For de yngste familiemedlemmer er julegaver det, som man glæder sig allermest til, mens det hos mange af de ældre er en fornøjelse at glæde netop de små yndlinge med gaver. Men hvorfor giver vi egentlig gaver? Vi skal mange år tilbage i tiden, for at finde oprindelsen af gavegivningen i december måned.

Det hele startede i Romerriget

Alle veje fører til Rom siger man – og det gør denne historie om julegaverne også. Det var nemlig i tidernes morgen Romerne, der fandt på at give hinanden gaver, når året gik på hæld. Men det var dog før Jesu fødsel, og før man dermed begyndte at fejre jul og juleaften. Da Jesubarnet blev født, og man i Romerriget begyndte at fejre hans fødsel, valgte man simpelthen slå to fluer med et smæk! Man kombinerede nemlig den gamle tradition med den nye, og det var nu kristendommen, der var den hovedsagelige årsag til, at man gav julegaver

Kristendommen og gavegivning

Kristendommen og gavegivning Hvorfor de kristne gav hinanden gaver blev begrundet med, at Jesusbarnet jo fik gaver af de vise mænd. Senere hen blev det Sankt Nikolaus, der var ”den hellige” bag gavegivning, indtil man i nyere tid begyndte at have vores allesammens ven Julemanden – og her gik der altså rod i juleaftensdatoen! Ifølge kristendommen skulle man give gaver, den dag Jesus blev født, og det var altså den 25. December. Denne dag er stadig dagen for gavegildet i mange lande.

Hvornår er det juleaften?

Som vi alle ved, så holder vi juleaften 24. december i Danmark og giver også vores gaver her. Denne dag indfries mange børns julegaveønsker, mens de voksne mere glæder sig over julemaden og hyggen med famlien! ”Hvorfor holder vi jul denne dag?” spørger du så måske dig selv. Og det er simpelthen fordi, man i de nordiske lande i gamle dage sagde, at en ny dag begyndte, når mørket faldt på. Derfor holder vi i dag jul den 24. december efter mørkets frembrud, frem for den 25. december, som i de fleste andre lande. Som en sjov anekdote kan det nævnes, at man i Holland giver hinanden gaver den 6. december, da dette var navnedagen for Sankt Nikolaus, der regnes som den oprindelige julemand.

Hvad rimer på jul? Det gør julegaver!

Hvad rimer på jul – det gør julegaver! Så er det endelig den tid på året igen! Tid til jul med alt, hvad det indebærer sig. Det være sig julepynt, der dejligt bringer os i julestemning og hyggetur på julemarked. Men også julekalender – både den i tv’et (forhåbentlige ikke en genudsendelse!), den med chokolade og, for de voksne, den, hvor vi alle sammen hvert år håbløst tror på, at i år er året hvor 10 juletræer skrabes fri, og milliongevinsten ruller ind på kontoen. Juleaften handler i høj grad også om adventshygge og familiekomsammen , og dertil hører lækker julemad - og hvem mon får mandlen i år? Et uundgåeligt fokuspunkt, som hvert år fremkalder lige dele glæde og stress, må vi endelig ikke glemme: julegaver. For nogle kan ordet i sig selv bringe stressreaktioner frem i første omgang, men i sidste ende er julegaver noget, som vi alle sætter pris på både at give og modtage.

Hvad enten du hører til den del af befolkningen, der nemt bliver stresset over julegaveindkøbene, eller omvendt hører til en af dem, der altid får gjort det i sidste øjeblik, enten grundet tidsmangel eller fordi ”sådan gør mænd bare” når det mandlige køn som altid drøner på juleindkøb den 23. december – så har vi hos Lesara gode nyheder til dig: aldrig har julegaveshopping været nemmere! Hvad enten det er kalendergaver, julegave til mor og far, eller simpelthen blot mandelgaven du mangler, så kan du helt sikkert finde den rette gave hos Lesara! Og det ekstra smarte ved at handle hos Lesara er, at shopping hos os er hurtigt, nemt og bekvemt. Du kan klare det hele hjemme fra sofaen, via vores app på vej til eller fra arbejde eller på andre passende tidspunkter, hvor du ikke behøver at bekymre dig om stress og jag!

Et kæmpestort udvalg af alt det du behøver for en god jul

Hos Lesara har vi et udvalg af mere end 100.000 produkter i kategorierne dametøj, herretøj, børnetøj og bolig & livsstil, så vi tør godt garantere, at du kan finde dine julegaver til hele familien hos os – ja, du kan sågar finde gaven til manden, der har alt! Og på dit udkig efter dine julegaver kunne det jo også være, at du hurtigt får øje på en ting eller to, som fluks ryger på din egen liste over dine julegaveønsker – men det gør vel heller ikke noget? Tænker du på at give en af dine nærmeste en pakkekalender? Intet problem. I vores store udvalg vil du helt sikkert også finde gaveideer til både hende og ham til de helt perfekte kalendergaver. Må vi i øvrigt foreslå, at du tager et kig i vores store udvalg af lingeri, hvis du som mand er på udkig efter adventsgaver til din kære? Og til kvinderne kan vi afsløre, at vores store udvalg af trendy og moderigtigt herretøj gør det til en fornøjelse at modtage bløde pakker, hvad enten det er julegaver eller adventsgaver!

Vil du egentlig meget hellere fokusere på, hvordan du får trænet din evne til at slå 6’ere, så det bliver dig, der løber med alle pakkerne til det store pakkespil juleaften, fremfor at stresse over at finde de pakker du selv skal have med til spillet? Det forstår vi godt – og derfor har vi også et stort udvalg af produkter, som er helt perfekte som pakker til pakkespillet. Når du alligevel er i gang med at klare dine julegaveindkøb, kan du altså samtidig få styr på dine pakker til gavelegen! En magisk terning, der slår 6 hver gang, kan vi dog ikke klare, men blandt vores store udvalg finder du helt sikkert noget, der vil bringe smil og glæde hos modtageren. Det tør vi godt garantere.

Køb dine julegaver hos Lesara og få gratis og nem levering og returnering

Når du i løbet af december køber dine julegaver til hele familien, vil vi gerne gøre det nemt og bekvemt for dig - og derfor gælder vores gratis levering og returnering på ordrer over 400 kr. naturligvis også, når du shopper julegaver. Og der er 30 dage til at returnere, hvis nu det skulle ske at størrelsen ikke passer når pakkerne er pakket op.

Kom i julestemning med Lesara

Når alle julegaver er på plads, er det tid til at glæde sig til juleaften! Men hvad er juleaften, hvis man ikke er i julestemning? Og hvordan kommer man så i julestemning? Juletræet med sin pynt! Og der er bestemt ingen, der siger, at det kun er juletræet, der skal pyntes. Kravlenisser, juledekorationer og kalenderlys giver den helt rette stemning i hjemmet, når det er juletid! Hos Lesara hjælper vi dig ikke kun med at klare julegaveindkøbene stressfrit, vi har også et stort udvalg af julepynt, hvad enten det er til juletræet, til stuen eller til dit udendørsområde! Udendørs, tænker du måske? Men de senere år har vi danskere taget udendørs julebelysning til os, som en nyere tradition, som man især kender det fra amerikanske film – hvem har ikke set, hvordan de går helt amok med udendørs belysning i så høj en grad, at hele nabolaget er lyst op og kan ses på lang afstand. Hvad enten du ønsker at gå all-in og være nabolagets blikfang med din udendørs julepynt, eller du blot ønsker et glimt af jul på din balkon, så har vi hvad du søger. Vores udvalg af julepynt, såvel det traditionelle som LED-belysning og deslige, vil få enhver i julestemning!

Lad julefreden sænke sig dejligt

Har du fået æren af at holde juleaften i år? Så forstår vi godt hvis du allerede nu stresser over julegaveindkøbene – men med dem nemt klaret hos Lesara, kan du fokusere på den store dag, og på hvad julen virkelig handler om – julehygge og julemad! Og faktisk har Lesara også her en udstrakt hjælpende hånd. For når du først har fundet ud af hvilken vin, der skal bordet, og hvad menuen skal bestå af, og endelig skal i køkkenet og kokkere, så skulle det gerne være med alle de rette remedier! Og til det har Lesara et stort udvalg af køkkenudstyr lige fra knive af høj kvalitet og førsteklasses gryder og pander til alt i bestik og smarte køkkenmaskiner! Så bliver det pludselig en fornøjelse og let som en leg at kreere den helt store julemenu. Og når de sprøde stege med sovs og kartofler har gjort alle munde mætte, og det er tid til ris a la mande, så er der to ting, som du absolut ikke må glemme: husk at komme mandlen i, men endnu vigtigere, husk mandelgaven! Som med alt andet, du har brug for til julen, kan du også klare den hos Lesara – vi sørger for at julefreden 2018 er sikret!

* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.