• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
 • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
 • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
 • DK
4-års jubilæum - Lesara

Lesara fejrer sit 4-års jubilæum med masser af fødselsdagsgaver til jer!

Lesara fejrer sin fjerde fødseldsdag og dermed fire år med lækre top-deals og sjov shopping. I, vores trofaste kunder, er kilden til al vores succes. Derfor er det tid til at sige tak til jer med en masse flotte fødselsdagsgaver . Vi glæder os til at give jer endnu flere særlige og sjove shoppingoplevelser i fremtiden!


Vi siger tak – med fødselsdagskampagner i massevis!

Sjov shopping non-stop – det er vores fødselsdagsmotto. For et 4-års jubilæum fortjener at blive fejret med maner! Fire år med uforlignelige tilbud, inspirerende tema-events samt et utal af rabatkoder og særlige udsalg er endnu flere grunde til, hvorfor denne begivenhed fortjener at blive markeret. Ugen igennem vil I derfor kunne forvente nye overraskelser hver eneste dag. For hvad ville en føselsdag være uden fødselsdagsgaver? Glæd jer til en hel uge fuld af fede konkurrencer, rabatkampagner og særlige udsalg!

September 2013: en succeshistorie begynder

Lesaras succeshistorie begynder i september 2013 i et lille kontor i centrum af Berlin. Her tog den unge iværksætter Roman Kirsch, sammen med et lille ambitiøst team, initiativet til at starte det, der i dag er en af de mest kendte onlinebutikker. Allerede to måneder senere bliver virksomheden lanceret i Tyskland, Østrig og Luxembourg. Den grundlæggende idé: At tilbyde kunder aktuelle trendprodukter og ekslusive top-deals inden for områderne:

Konceptet er at man med inspirerende tema-events og dagligt nye tilbud med Bedste Pris-garanti, vil skabe en enestående og moderne shoppingoplevelse som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Dette koncept tager hurtigt fart! Virksomheden vokser støt, og inden for blot få måneder har man slået sig fast som en stærk spiller på det tyske, østrigske og luxembourgske marked. Udviklingen stopper dog ikke her. Over de næste år udvider Lesara sin virksomhed til også at omfatte Holland, Italien og Frankrig. I 2017 kommer turen endelig til Danmark, der, ligesom Spanien, Sverige og Belgien, nu får adgang til Lesaras uovertruffende tilbud! Og mange flere lande vil kunne se frem til at shoppe hos Lesara i fremtiden.

Hvorfor er Lesaras deals så gode?

Lesara arbejder direkte sammen med nogle af de allerbedste fabrikanter i verden. Således kan man hurtigt gøre aktuelle trendprodukter af god kvalitet tilgængelige for sine kunder. Lesara giver deres kunder det, de vil have, til den bedste pris på markedet!

Her kan du få et indblik i de erfaringer, som Lesaras kunder har gjort sig og gennemse anmeldelser af vores onlineshop.

I dag, på 4-års fødselsdagen, kan Lesara se tilbage på utallige top-deals, en bred vifte af tema-events, interaktion med en milliontallig skare af kunder og en international ekspansion med stadigt fortsættende vokseværk! Den oprindeligt lille medarbejderstab har været under vedvarende udvikling og består nu af over 300 ansatte. Derfor flyttede teamet i midten af 2017 til et nyt, stort kontor i hjertet af Berlin. Foruden kontoret i Berlin har Lesara et kontor i Sydkina i et af verdens største handelscentre, Guangzhou. Her er de bedste fabrikker i Asien placeret, og det er dem, der producerer Lesaras kvalitetsprodukter til det europæiske marked.

Lesaras milepæle

 • September 2013: Onlinebutikken Lesara bliver grundlagt i Berlin af Roman Kirsch (CEO), Matthias Wilrich (COO) og Robin Müller (CTO).

 • November 2013: Lesara lanceres i Tyskland, Østrig og Luxembourg.

 • 2014: Virksomhedens brede varesortiment er nu også tilgængeligt i Schweiz.

 • Marts 2015: Et yderligere kontor bliver oprettet i Guangzhou (Sydkina) – en af de største virksomheds- og handelsmetropoler i verden.

 • Onlineshoppen findes nu også i Holland og Italien.

 • 2015: Lesara fejrer at have at have nået mere end en million kunder!

 • 2016: Den franske hjemmeside går online og Lesaras første modeshow afholdes i Milano.

 • Maj 2016: Lesara bliver udnævnt som det hurtigst voksende tech-startup-firma i Europa.

 • Juni 2016: Lesara lancerer sin første TV-reklame.

 • Lesara udvider sin onlineshop til Belgien, Sverige, Danmark og Spanien.

Følg vores daglige nyhedsbrev, og bliv inspireret af vores

 • Fede kampagner og super rabatter
 • Aktuelle trendprodukter og eksklusive top-deals
 • Månedens bestseller
 • Inspirerende tema-events
* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.