• De nyeste mode- & livsstilstrends De nyeste mode- & livsstilstrends
  • Høj kvalitet til lave priser Høj kvalitet til lave priser
  • Fri fragt & returnering** Fri fragt & returnering** på ordrer fra 400 kr.
  • DK

Lesara-oplevelsen: På Tilbudsjagt efter kvalitetsprodukter

Lesara la boutique en ligne à petits prix

Er du ny kunde? Så er det på tide at udforske den fantastiske verden af gode tilbud på lesara.dk! Hvis du allerede har shoppet hos Lesara, så ved du, at der er en masse at udforske her. Blandt vores forskellige tilbud kan trend-orienterede kunder finde nye og spændende produkter inden for områder som beklædning, smykker, bolig og livsstil - lige fra hverdagsting til produkter til særlige anledninger.

Din tilfredshed er vores allerhøjeste prioritet. Adskillige kunder har allerede delt deres Lesara oplevelser: Din Lesara oplevelse er helt unik. Med vores store udvalg af produkter kan du bladre i dit yndlingsindhold, opdage de nyeste trends og opnå markante besparelser på et væld af tilbud og gode deals.

Lesara: Oplevelser og bedømmelser fra rigtige kunder på vores online shop

Lesara kundeoplevelsen handler om behagelige overraskelser og en fornyet entusiasme for online shopping, hvilket ledes på vej af portalens produkter af høj kvalitet, og de mange fantastiske top deals. Tag et kig og opdag, hvad vores kunder har at sige om deres Lesara oplevelser på nogle af de største uafhængige anmeldelsessider såsom:

  • Lesara erfaringer hos Trusted Shops
  • Lesara erfaringer hos Trustpilot

Ofte vil du også finde direkte feedback fra vores kunder på nogle af de individuelle produktsider. Mens du kigger rundt på vores side, vil du hurtigt opdage, hvad det er, der gør Lesara så speciel: Shopping-oplevelsen er dynamisk, og det brede udvalg af produkter er nøje udvalgt af vores merchandising-team. Som tillæg til de sidste nye trends kan du finde spændende og praktiske ting til dagligdagslivet. Lækre mærker er blandet med no-brands, og et alsidigt udvalg af høj kvalitet er garanteret for alle.

Lesara: Bedømmelser & anmeldelser

Gennem din feedback kan vi fortsat forbedre vores onlineshop og tilpasse den i henhold til dine ønsker og behov. Derfor sætter vi pris på at høre om din oplevelse hos Lesara. Anmeldelser hænger ofte sammen med de respektive produktkategorier. Inden for beklædning spiller personlig smag f.eks. ofte en større rolle end det gør inden for livsstilsprodukter og teknik. Det betyder, at jo mere feedback vi får i relation til de enkelte kategorier når der bliver shoppet på lesara.dk, des bedre mulighed har vi for at opbygge en solid forståelse af vores kunders behov. Bedømmelser og anmeldelser af Lesara er overvejende meget positive, hvilket demonstrerer, at vi bestræber os på at holde hvad vi lover og løbende at skabe forbedringer. Dette lover vi dig:

  • Store rabatter: Vi tilbyder op til 80% rabat, hvilket muliggøres gennem vores direkte samarbejde med producenter og fabrikanter.

  • Top brand kvalitet: Vores merchandising-team sørger for nøje at udvælge de mest spændende produkter, og søger efter de nyeste trends fra hele verden. De lægger altid stor vægt på at møde de høje standarder for kvalitet.

  • Hurtig levering og nem returnering: Enhver vare kan returneres op til 30 dage fra modtagelsen. Returneringsforsendelse er gratis på ordrer fra 400 kr. og opefter.

  • Sikker Shopping: Hos Lesara er databeskyttelse vores højeste prioritet.

  • Kundeservice er til for dig: Hos Lesara er kundetilfredshed altid det vigtigste for os. Hvis du har nogle spørgsmål, feedback eller forslag, er du velkommen til at kontakte vores professionelle og venlige kundeservice-team til hver en tid.

Hos Lesara stræber vi konstant efter at forbedre og udvide vores service, så du kan få den bedst mulige shopping oplevelse. Som en spirende virksomhed er vi afhængige af vores kunders feedback, og vi ved, at hver enkelt kundes respons giver os mulighed for at forbedre os yderligere. Derfor sætter vi altid pris på at høre, hvad du har at sige. .

Kundeservice er kernen!

Direkte kommunikation med vores kunder er meget vigtigt for os. Lesaras kundeservice-team er vokset støt og har udviklet sig meget inden for virksomhedens korte historie. I begyndelsen var der kun en lille håndfuld medarbejdere til at bemande vores kundeservice-linjer. Men i 2014 fik Lesara vokseværk, og pludselig var det lille team ikke længere i stand til at håndtere den store tilgang af forespørgsler, som opstod. Dette medførte desværre lange ventetider, hvilket ikke harmonerede med vores mål om at yde den bedst mulige kundeservice. Derfor valgte vi at omstrukturere vores servicemodel med et højere antal ansatte, og vi skabte således en mere solid base. Vores kundeservicemedarbejdere er godt trænet og yderst motiverede. Kundetilfredshed ligger i hjertet af det, vi gør, og er Lesaras vigtigste prioritet. Lesara vokser stadig og bliver mere og mere international. Vi har nu ikke blot et veletableret dansk kundeservice-team men har også blandt andet tyske, hollandske, italienske, engelske og svenske medarbejdere med på holdet. De står klar til at råde og hjælpe vores kunder seks dage om ugen via e-mail, chat service, telefon og tilmed skype. Du kan personligt få fat i en kundeservicemedarbejder via vores social media platforme på Facebook or Twitter.

Hvad er AUP?

Lesara tilbyder konstant nye og trend-baserede produkter til priser, du ikke finder billigere andre steder. Vores AUP (anbefalet udsalgspris) er de priser som fabrikanter og grossister, vi arbejder sammen med, anbefaler for de pågældende produkter. Brugen af anbefalede udsalgspriser til at udregne besparelser følger en kommerciel standardmetode. Men i modsætning til andre virksomheder udelader Lesara tredjepartsoperatører, de såkaldte distributører, i vores værdikæde, og besparelsen vi hermed opnår, omsætter vi til høje rabatter for vores kunder. Det er derfor, at vi altid er i stand til at tilbyde de nyeste produkter til de absolut bedste priser.

* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.