Lesara

Erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Databeskyttelsespolitik

I denne databeskyttelseserklæring informerer vi dig om den behandling af personoplysninger, der sker, når du bruger vores hjemmeside https://www.lesara.dk.

Personoplysninger er oplysninger, der er knyttet til en identificeret eller identificerbar person. Dette omfatter helt specifikt oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig, såsom dit navn, dit telefonnummer, din adresse eller e-mailadresse. De statistiske data, vi indsamler, når du besøger vores hjemmeside, og som ikke kan forbindes med din person, falder eksempelvis ikke ind under begrebet "personoplysninger".

Du kan udskrive eller gemme denne fortrolighedspolitik ved at bruge de sædvanlige funktioner i din browser. Du kan også hente og arkivere denne databeskyttelsespolitik som en PDF-fil ved at klikke her.

Denne databeskyttelsespolitiks indhold

1. Kontaktperson

Kontaktpersonen og således den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger, når du besøger denne hjemmeside, er, i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning,

Lesara AG
Schicklerstraße 5-7
10179 Berlin


(herefter benævnt "Lesara")
Telefon: 0045-78773113
Fax: +49 (0) 30 920 330 81
E-mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål om databeskyttelse i forbindelse med vores produkter eller brug af vores hjemmeside, kan du også altid kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes på ovenstående postadresse og via ovennævnte e-mailadresse.

2. Behandling af personoplysninger på vores hjemmeside

2.1 Åbning af vores hjemmeside/adgangsdata

Hver gang du bruger vores hjemmeside, indsamler vi de adgangsdata, som din browser automatisk transmitterer, så du kan besøge hjemmesiden. Adgangsdata omfatter:

  • den anmodende enheds IP-adresse
  • dato og tidspunkt for anmodningen
  • adressen på den ønskede hjemmeside og den anmodende hjemmeside
  • oplysninger om browseren og det anvendte operativsystem
  • online ID'er (f.eks. enheds-ID'er og sessions-ID'er).

Databehandlingen af disse adgangsdata er nødvendig for at man kan besøge hjemmesiden og for at sikre, at vores systemers vedvarende funktionalitet og sikkerhed. Adgangsdataene opbevares også midlertidigt i interne logfiler med ovennævnte formål med henblik på at fremskaffe statistiske data om brugen af ​​vores hjemmeside, at videreudvikle vores hjemmeside med hensyn til de besøgendes brugeradfærdsmønstre (f.eks. hvis andelen af mobile enheder, som siderne tilgås fra, øges) og generelt administrativt at vedligeholde vores hjemmeside. Retsgrundlaget er den ovennævnte legitime interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

2.2 Kontaktoplysninger

Der er flere måder, du kan kontakte os på, blandt andet via kontaktformularen, vores e-mailadresser eller vores telefonservice. I denne sammenhæng behandler vi oplysninger udelukkende med henblik på at kommunikere med dig. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra b), i databeskyttelsesforordningen. De oplysninger, vi indsamler, når du bruger kontaktformularen, slettes automatisk, når din anmodning er blevet færdigbehandlet, medmindre vi stadig har brug for din anmodning for at opfylde kontraktlige eller juridiske forpligtelser (se afsnittet "Dataopbevaringsperiode").

2.3 Tilmelding

Du har mulighed for at melde dig til og logge ind, så du kan benytte alle funktionerne på vores hjemmeside. De oplysninger, som du skal angive (e-mailadresse, efternavn, fornavn, titel), er markeret som obligatoriske felter. Uden disse oplysninger kan du ikke blive meldt til. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, litra b), i databeskyttelsesforordningen.

2.4 Ordrer

Når der aflægges en ordre, indsamler vi de obligatoriske oplysninger, der er nødvendige for at udføre aftalen:

  • titel
  • for-og efternavn
  • fødselsdato
  • e-mailadresse
  • adgangskode
  • fakturerings- og leveringsadresse
  • telefonnummer.

De personoplysninger, vi indsamler, vil om nødvendigt blive videregivet til den logistiktjenesteudbyder, der har fået til opgave at levere varerne i henhold til aftalen.

Vi videregiver dine betalingsdata til den hyrede finansielle institution eller betalingstjenesteudbyder som en del af betalingsbehandlingen.

Vi har hyret følgende tjenesteudbydere til at behandle følgende betalingsmetoder:

  • Til betalinger via Paypal: PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg, Luxembourg. Hvis du ønsker mere information om databeskyttelse hos PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., skal du klikke her: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=da_DK.
  • Til betalinger via PAYONE: PAYONE GmbH, Fraunhoferstraße 2-4, 24118 Kiel, Tyskland. Du kan finde yderligere information om PAYONE GmbHs databeskyttelsespolitik her: https://www.payone.com/en/privacy/.
  • Til betalinger via Elavon: Betalingstjenesteudbyder Elavon Financial Services Limited, den tyske afdeling, Lyoner Str. 36, 60528 Frankfurt/Main, Tyskland. Du kan finde yderligere information om Elavon Financial Services Limiteds fortrolighedspolitik ved at klikke her: https://www.elavon.dk/cookies-regler-and-personvern.html.
  • Til betalinger via BillPay: BillPay GmbH, Zinnowitzer Str. 1, 10115 Berlin, Tyskland. Hvis du vælger en af ​​BillPays betalingsmuligheder, vil du under bestillingsprocessen blive bedt om at give samtykke til, at de nødvendige oplysninger overføres til BillPay, samt en identitetsverificering og et kredittjek, for at kunne behandle betalingen. Hvis du giver dit samtykke, vil dine oplysninger (for- og efternavn, vejnavn, husnummer, postnummer, by, fødselsdato, telefonnummer) samt oplysninger med hensyn til din ordre blive sendt til BillPay. Med virksomhedens egen identitetskontrol og kreditvurdering til formål transmitterer BillPay, eller partnerselskaber hyret af BillPay, data til kreditvurderingsselskaber, hvor det er relevant, og modtager oplysninger om kreditværdighed fra disse bureauer baseret på matematiske og statistiske procedurer, hvis beregning omfatter adresseoplysninger, hvis det er relevant. Du kan finde nærmere oplysninger om dette og de kreditvurderingsselskaber, der bruges, i BillPay GmbHs databeskyttelsesforordning. BillPay kan også bruge tredjeparters værktøjer til at opdage og forhindre svindel. Tredjeparter kan opbevare oplysninger indsamlet ved hjælp af disse værktøjer i krypteret form, således at de kun kan læses af BillPay. Disse oplysninger bruges udelukkende, hvis du vælger BillPay som en betalingsmetode. Ellers udløber oplysningerne automatisk efter 30 minutter.

    De videregiver ikke de oplysninger, du giver i forbindelse med behandling af betalinger til de førnævnte tjenesteydere, til os. Vi modtager kun oplysninger om, at køberen har foretaget betalingen for det pågældende produkt.

    Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger inden for ordrens rammer er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.
  • Hvis du vælger at benytte betalingsmetoden Klarna faktura eller Klarna afbetaling, sker betalingen gennem AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige (i det følgende „Klarna“). Hvis du vælger betalingsmetoden Klarna faktura, så finder vi din adresse via dit personnummer. Yderligere information om betalingsmetoderne Klarna faktura og Klarna afbetaling, samt Klarnas betingelser, finder du under sælgers betalingsinformationer på følgende internetside:

    https://www.lesara.dk.

2.5 Nyhedsbrev

Du har mulighed for at bestille vores nyhedsbrev, hvori vi informerer dig løbende om nye produkter, tilbud og kampagner.

Vi bruger den såkaldte dobbelte tilvalgsprocedure for vores nyhedsbrevsabonnementer, dvs. at vi ikke sender dig nyhedsbreve via e-mail, før du i vores notifikations-e-mail bekræfter, at du er indehaver af e-mailadressen ved at klikke på et link. Hvis du bekræfter din e-mailadresse, vil vi opbevare din e-mailadresse, tidspunktet for tilmeldingen og den IP-adresse, der blev brugt til tilmeldingen, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Det eneste formål med denne opbevaring er at sende dig nyhedsbrevene og at være i stand til at bekræfte din tilmelding. Du kan afmelde nyhedsbrevet til hver en tid. Der er et afmeldingslink til det formål i alle nyhedsbreve. Det er naturligvis også tilstrækkeligt at sende en meddelelse til kontaktoplysningerne ovenfor eller i nyhedsbrevet (f.eks. via e-mail eller post). Retsgrundlaget for behandlingen er baseret på dit samtykke, i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i databeskyttelsesforordningen.

Vi bruger tilgængelige teknologier, der hjælper os med at måle brugerinteraktion (f.eks. åbning af e-mailen, links, der klikkes på, osv.) til vores nyhedsbreve. Vi bruger disse data i pseudonymform til generelle statistiske evalueringer samt til optimering og videreudvikling af vores indhold og kundekommunikation. Dette gøres ved hjælp af små grafikfigurer, der er indlejret i nyhedsbrevet (pixels). Dataene indsamles udelukkende pseudonymiseret og er ikke knyttet til dine andre personoplysninger. Retsgrundlaget for dette er den ovennævnte legitime interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen. Via vores nyhedsbrev vil vi gerne dele indhold, der er så relevant for vores kunder som muligt, og opnå en dybere forståelse af, hvad læserne faktisk er interesseret i. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det når som helst eller deaktivere grafik i dit e-mailprogram som standard.

2.6 Anvendelse af dine oplysninger til reklameformål og produktanbefalinger via e-mail

Ud over at behandle dine oplysninger under købsprocessen anvender Lesara også dine oplysninger til at give dig skræddersyede produktanbefalinger. Hvis du har givet samtykke til dette, vil du modtage disse anbefalinger fra Lesara, uanset om du har tilmeldt dig Lesaras nyhedsbrev. Lesara ønsker på denne måde at give dig oplysninger om produkter og aktuelle tilbud, der kan interessere dig, baseret på dine seneste køb hos Lesara. Lesara overholder lovkravene nøje. Hvis du ikke længere ønsker at modtage produktanbefalinger eller eventuelle reklamemeddelelser fra Lesara og/eller ikke ønsker, at dine personoplysninger bliver brugt til reklameformål, kan du til hver en tid gøre indsigelse mod dette generelt eller med hensyn til særlige tiltag uden at pådrage dig andre omkostninger end de transmissionsomkostninger, der følger de almindelige takster. En meddelelse til Lesara via e-mail, fax eller post er tilstrækkelig. Du finder naturligvis også et afmeldingslink i hver e-mail. Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke i medfør af artikel 6, stk. 1, litra a), i databeskyttelsesforordningen.

2.7 Undersøgelser og konkurrencer

Hvis du deltager i en af ​​vores undersøgelser, bruger vi dine oplysninger til markeds- og meningsforskning. Vi vurderer oplysningerne anonymt og til interne formål. Hvis undersøgelser i undtagelsestilfælde ikke evalueres anonymt, vil oplysningerne kun blive indsamlet med dit samtykke. I forbindelse med anonyme undersøgelser finder databeskyttelsesforordningen ikke anvendelse, og med hensyn til undtagelsesvise personlige vurderinger er retsgrundlaget det førnævnte samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

I forbindelse med konkurrencer bruger vi dine oplysninger med henblik på at gennemføre konkurrencen og fortælle dig om resultaterne og præmierne. Du vil finde nærmere oplysninger i den pågældende konkurrences vilkår og betingelser for deltagelse. Retsgrundlaget for behandlingen er en lotteriaftale i henhold til artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

2.8 Jobansøgninger

Du kan søge åbne stillinger hos Lesara via vores administrationssystem til ansøgninger. Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at udvælge ​​ansøgere til et muligt ansættelsesforhold. Vi indsamler følgende oplysninger, helt specifikt med henblik på at modtage og behandle din ansøgning: for- og efternavn, e-mailadresse, ansøgningsdokumenter (f.eks. beviser og CV), dato for tidligst mulige jobstart og lønforventninger. Retsgrundlaget for behandling af dit ansøgningsmateriale er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, og artikel 88, stk. 1, i databeskyttelsesforordningen sammenholdt med § 26, stk. 1, 1. sætning, i den tyske nationale databeskyttelseslov, Bundesdatenschutzgesetz.

2.9 Anvendelse af egne cookies

I forbindelse med nogle af vores ydelser er det nødvendigt for os at bruge såkaldte cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af browseren på din enhed. Cookies bruges ikke til at køre programmer eller downloade virus på din computer. Hovedformålet med vores cookies er at give dig et tilbud, der er skræddersyet til dine behov, og at gøre brugen af vores tjenester så tidsbesparende som muligt.

De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies som standard. Du kan dog justere dine browserindstillinger, så cookies afvises eller kun gemmes efter forudgående samtykke. Hvis du afviser cookies, er det ikke alle af vores tilbud, der kan fungere gnidningsløst og uden afbrydelser for dig.

Vi bruger vores egne cookies, helt specifikt:

  • til logingodkendelse
  • til at gemme dine sprogindstillinger
  • til at angive, at du har fået vist de oplysninger, der ligger på vores hjemmeside, så de ikke bliver igen, næste gang du besøger hjemmesiden.

Vi ønsker at gøre brugen af vores hjemmeside behagelig og individuel. Disse tjenester er baseret på vores førnævnte interesser. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

Vi bruger også cookies og lignende partnerteknologier (f.eks. web-beacons) til analyse- og markedsføringsformål. Dette beskrives mere detaljeret i de følgende afsnit.

2.10 Anvendelse af cookies og lignende teknologier til analyser

Vi bruger cookies og lignende teknologier (f.eks. web-beacons) til statistisk registrering og analyse af generel brugeradfærd baseret på adgangsdata for at forbedre vores hjemmeside. Vi analyserer og evaluerer også brugen af ​​vores forskellige markedsføringskanaler.

Retsgrundlaget for den behandling af personoplysninger, der er beskrevet i det følgende afsnit, er artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen, baseret på vores interesse i behovsorienteret design og løbende optimering af vores hjemmeside.

På følgende liste over de teknologier, vi bruger, vil du også finde information om dine indsigelsesmuligheder med hensyn til vores analysetiltag ved at bruge fravalgscookies. Bemærk, at når alle cookies er blevet slettet fra din browser, eller når du senere bruger en anden browser og/eller profil, skal der igen indstilles en fravalgscookie.

2.10.1 Hotjar

Vores hjemmeside bruger Hotjar, en webanalysetjeneste fra Hotjar Ltd, Elia Zammit Street 3, St Julians STJ 1000, Malta ("Hotjar"). Hotjar bruges til at oprette såkaldte varmekort. Varmekort viser statistik over musebevægelser og klik på vores hjemmeside grafisk. Det gør, at vi kan identificere hyppigt anvendte funktioner på vores hjemmeside og forbedre sitet yderligere. Hotjar bruger cookies og lignende teknologier til at analysere vores hjemmeside med hensyn til brugeradfærd. Din IP-adresse bliver dog forkortet, før anvendelsesstatistikkerne evalueres, så der ikke kan drages konklusioner om din identitet. Udover musebevægelser og klik evalueres oplysninger om operativsystemet, browser, indgående og udgående links, geografisk oprindelse, angivne oplysninger inden for rammerne af den betalingsmetode, du har valgt, og enhedens opløsning og type til statistiske formål. Disse oplysninger er pseudonymiserede og vil hverken blive videregivet til tredjemand af os eller Hotjar.

Følgende oplysninger overføres IKKE til Hotjar: login- og registreringsoplysninger (e-mail, navn, adgangskode), fakturerings- og leveringsadresse, personlige stamdata såsom

f.eks. navn og telefonnummer og oplysninger om din valgte betalingsmetode (herunder alle andre felter, der skal udfyldes i forbindelse med betaling, f.eks. navn og kreditkortnummer).

Hotjars indsamling af ​​data ved Hotjar kan deaktiveres (et såkaldt fravalg), hvis du ønsker det, på alle de hjemmesider, der drives af os eller andre udbydere, der bruger Hotjar. Hvis du ønsker flere oplysninger, henviser vi til Hotjars fravalgsside. Hotjar understøtter også den såkaldte Spor ikke-funktion i din browser. Hvis du aktiverer den i din browser, vil Hotjar ikke indsamle nogen data. Vejledninger til de forskellige browsere kan findes på Hotjars hjemmeside (https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out).

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, henviser vi til Hotjars fortrolighedspolitik.

Anvendelse af cookies og lignende teknologier til annoncering på internettet

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til reklameformål. Nogle af de adgangsdata, som kommer af brugen af ​​vores hjemmeside, bliver brugt til interesserelaterede reklamer. Ved at analysere og evaluere disse adgangsdata kan vi vise personaliserede reklamer på vores hjemmeside og på andre udbyderes hjemmesider. Det betyder, at reklamerne passer til dine faktiske interesser og behov.

Retsgrundlaget for den behandling af personoplysninger, der er beskrevet i det følgende afsnit, er artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen, baseret på vores interesse i at give dig personaliseret reklame.

I det følgende afsnit vil vi gerne forklare disse teknologier og udbyderne af dem yderligere.

Der kan indgå følgende data:

  • Adgangsdato og -tidspunkt
  • Cookieidentifikationsnummer
  • Mobile enheders enheds-ID
  • Tekniske oplysninger om browseren og operativsystemet.

På de følgende beskrivelser af de teknologier, vi bruger, vil du også finde information om dine indsigelsesmuligheder med hensyn til vores analyse- og reklametiltag ved at bruge såkaldte fravalgscookies. Alternativt kan du udøve din ret til indsigelse ved at foretage passende indstillinger på hjemmesiderne Truste, Your Online Choices eller YourAdChoices, som tilbyder kombinationsmuligheder for indsigelser fra mange annoncører. Begge sites giver de anførte udbydere mulighed for at deaktivere alle annoncer på en gang ved hjælp af fravalgscookies eller ved at foretage indstillinger for hver udbyder hver for sig. Bemærk, at når alle cookies er blevet slettet fra din browser, eller når du senere bruger en anden browser og/eller profil, skal der igen indstilles en fravalgscookie.

2.11.1 Bing Ads

Vores hjemmeside bruger Bing Ads, en tjeneste fra Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA ("Microsoft"). Microsoft bruger cookies og lignende teknologier til at tilbyde reklamer, der er relevante for dig. Anvendelsen af disse teknologier gør det muligt for Microsoft og dens tilknyttede sites at vise annoncer baseret på tidligere besøg på vores eller andre hjemmesider på internettet. De oplysninger, der frembringes i denne sammenhæng, kan Microsoft overføre til evaluering til en server i USA og opbevare dem der. I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Microsoft indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet.

Du kan afvise brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser (som beskrevet ovenfor), men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan det være, at du ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Du kan også forhindre Microsoft i at indsamle de oplysninger, der genereres af cookies, og som er knyttet til din brug af sitet, og forhindre Microsoft i at behandle sådanne oplysninger ved at deaktivere de personaliserede annoncer på Microsofts fravalgsside. Bemærk i så fald, at når alle cookies er blevet slettet fra din browser, eller når du senere bruger en anden browser og/eller profil, skal fravalget aktiveres igen.

Find mere information på Microsofts fortrolighedspolitik ved at klikke her.

2.11.2 Konverterings- og retargeting-tags fra Facebook

Vores hjemmesider bruger såkaldte konverterings- og "retargeting-tags" (også kaldet "Facebook-pixels") fra det sociale netværk Facebook, en tjeneste tilhørende Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA ("Facebook"), til markedsføringsformål. Vi bruger Facebook-pixels til at analysere den generelle brug af vores hjemmesider og til at registrere ​​Facebook-reklamers effektivitet ("konvertering"). Derudover bruger vi Facebook-pixels til at vise dig individualiserede reklamemeddelelser baseret på dine interesser ("retargeting"). Facebook behandler oplysninger, som tjenesten indsamler via cookies og lignende teknologier på vores hjemmesider.

De oplysninger, der frembringes i denne sammenhæng, kan Facebook overføre til evaluering til en server i USA og opbevare dem der. I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Facebook indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet.

Hvis du er medlem af Facebook og har givet Facebook tilladelse til det via din kontos privatlivsindstillinger, kan Facebook forbinde de oplysninger, vi indsamler fra dit besøg, med din medlemskonto og bruge det til at målrette Facebook-annoncer. Du kan til hver en tid få adgang til og ændre privatindstillingerne for din Facebook-profil. Hvis du ikke er medlem af Facebook, kan du afholde Facebook fra at behandle dine oplysninger ved at klikke på "Facebook"-fravalgsknappen på den ovennævnte TRUSTe-hjemmeside. Du kan stadig forhindre behandling af personoplysninger ved at klikke på nedenstående knap.

BRUGERDEFINERET FRAVALG

2.11.3 Googles AdWords Conversion-Tracking og Remarketing

Vores hjemmesider benytte sig "AdWords Conversion-Tracking" og "AdWords Remarketing" fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Ved hjælp af "AdWords Conversion-Tracking" registreres og analyseres de kundehandlinger, som vi definerer (såsom deres klik på en annonce, sidevisninger og downloads). Vi bruger "AdWords Remarketing" til at vise individuelle reklamemeddelelser om vores produkter på Google Partner-hjemmesider. Begge tjenester bruger cookies og lignende teknologier. De oplysninger, der frembringes i denne sammenhæng, kan Google transmittere til evaluering til en server i USA og opbevare dem der. I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Google indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet.

Hvis du bruger en Google-konto, kan Google, afhængigt af indstillingerne på din Google-konto, knytte din internet- og appbrowsinghistorik til din Google-konto og bruge oplysninger fra din Google-konto for at personalisere annoncer. Hvis du ikke ønsker denne tilknytning til din Google-konto, skal du logge ud af Google, før du kan få adgang til vores kontaktside.

Du kan konfigurere din browser til at afvise cookies som vist ovenfor. Desuden kan du under cookieindstillingerne i Googles fortrolighedspolitik forhindre Google i at anvende cookies til reklameformål.

Du kan finde flere oplysninger i Googles databeskyttelsespolitik.

2.11.4 Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics anvender cookies og lignende teknologier til at analysere og forbedre vores hjemmeside baseret på din brugeradfærd. De oplysninger, der frembringes i denne sammenhæng, kan Google transmittere til evaluering til en server i USA og opbevare dem der. I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Google indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet. Din IP-adresse bliver dog forkortet, før anvendelsesstatistikkerne evalueres, så der ikke kan drages konklusioner om din identitet. Til dette formål er Google Analytics blevet udvidet med koden "anonymizeIP" på vores hjemmeside for at sikre, at indsamlingen af IP-adresser er anonym.

Google vil behandle de oplysninger, som cookierne indsamler, med henblik på at evaluere din brug af hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om hjemmesideaktiviteter til hjemmesidens ejere samt til at levere yderligere tjenester med hensyn til brugen af ​​hjemmesiden og internettet.

Du kan konfigurere din browser til at afvise cookies som beskrevet ovenfor, eller du kan forhindre indsamlingen af de oplysninger, der genereres af cookies, og som er knyttet til din brug af vores hjemmeside, under Googles cookieindstillinger. Alternativt kan du forhindre Google i at behandle disse data ved at hente og installere Browser-Add-On (denne virker ikke på mobile enheder).

Du kan finde flere oplysninger i Google Analytics' databeskyttelsespolitik.

2.11.5 Google DoubleClick

Vores hjemmeside bruger DoubleClick fra Google, en tjeneste tilhørende Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). DoubleClick bruger cookies og lignende teknologier til at vise annoncer, der er relevante for dig. Anvendelsen af DoubleClick gør det muligt for Google og dens tilknyttede sites at vise annoncer baseret på tidligere besøg på vores eller andre hjemmesider på internettet. De oplysninger, der frembringes i denne sammenhæng, kan Google transmittere til evaluering til en server i USA og opbevare dem der. I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Google indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet.

Du kan afvise brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser (som beskrevet ovenfor), men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan det være, at du ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Du kan også forhindre Google i at indsamle de oplysninger, der genereres af cookies vedrørende din brug af hjemmesiden, og behandlingen af disse data ved at downloade og installere Browser-Plug-in til deaktivering af DoubleClick. Et alternativ til den browserplug-in eller til browsere på mobile enheder er at slå knappen "Tilpasset reklame" fra under Google Annonceindstillinger. I så tilfælde vil Google kun vise generelle reklamer, der ikke er blevet udvalgt på grundlag af de indsamlede oplysninger om dig.

Du kan finde flere oplysninger i Googles databeskyttelsespolitik.

2.11.6 Google Customer Match

Vores hjemmeside bruger tjenesten "Google Customer Match", et remarketing-værktøj fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Du kan bruge det til at foreslå konkrete resultater til dig med hensyn Lesara i forbindelse med søgeforespørgsler på Google. Lesara giver Google en ikke-reversibel, ikke-personlig checksum (hash-værdi) fra dine brugsoplysninger. Dine oplysninger kan ikke identificeres igennem denne hash-omdannelsesproces.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Googles databeskyttelsespolitik.

2.11.7 GA Audiences

På denne hjemmeside indsamles og opbevares der oplysninger, som bruges til at oprette brugerprofiler ved hjælp pseudonymer, ved hjælp af GA Audiences, en webanalysetjeneste fra udbyderen Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Denne teknologi gør, at brugere, der allerede har besøgt vores hjemmesider og onlinetjenester, får vist målrettet annoncering fra os på andre eksterne hjemmesider i Googles partnernetværk. Til dette formål lagres der en cookie på din computer, som kan bruges til at analysere brugeradfærden, når du besøger hjemmesiden, og derefter anvendes til målrettede produktanbefalinger og interessebaseret annoncering. Der gemmes og behandles ikke nogen personoplysninger, når cookien lagres. Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaseret annoncering, kan du deaktivere Googles brug af cookies til disse formål ved at følge vejledningen på https://www.google.dk/settings/ads/onweb#display_optout.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Googles databeskyttelsespolitik.

2.11.8 Yahoo Analytics og Yahoo Ad Exchange

Vi bruger også Yahoo Web Analytics-tjenesten, en webanalysetjeneste leveret af Oath Inc. (New York 692 Broadway New York, NY 10012-1107, USA; tidligere Yahoo! Inc., 701 First Ave, Sunnyvale, CA 94089, USA). Yahoo Web Analytics bruger web-beacons og cookies til at indsamle oplysninger om besøgende på vores hjemmeside. Disse oplysninger sendes til Yahoo som en del af de besøgende på hjemmesidens interaktion med hjemmesiden og omfatter den tid, der bruges på hjemmesider, de links, der klikkes på, og de reklamer, der bliver set på disse sider. Disse oplysninger indsamles af Yahoo Web Analytics, så Yahoo kan indsamle statistiske oplysninger. De cookies, der bruges af Yahoo Web Analytics, indeholder ikke personoplysninger såsom navn, alder og telefonnummer. Du kan sige nej til brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at du, hvis du vælger dette, givetvis ikke vil være i stand til at bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod brug af dine oplysninger på den ovenfor beskrevne måde, så klik her. Du kan forhindre installationen af ​​cookies ved at indstille din browsersoftware til det. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at du i så fald givetvis ikke vil kunne benytte alle funktionerne på denne hjemmeside.

Du kan finde flere oplysninger i Oath Inc.s fortrolighedspolitik på https://policies.oath.com/ie/de/oath/privacy/index.html.

2.11.9 Pubmatic

På vores site bruger vi PubMatic-tjenesten fra PubMatic, Inc. (305 Main Street, Suite 100, Redwood City, CA, 94063, USA). I den forbindelse kan PubMatic indsamle og behandle oplysninger i pseudonymiserede profiler med henblik på webanalyse eller interesseorienteret annoncering. Du kan til hver en tid gøre indsigelse mod denne indsamling og opbevaring af oplysninger med fremtidig virkning ved at indstille en fravalgscookie på din enhed. Du kan finde specifikke vejledninger i fravalg under https://pubmatic.com/legal/opt-out/. Du kan finde flere oplysninger om PubMatics behandling af personoplysninger i PubMatics databeskyttelsespolitik.

2.11.10 Yieldlab

På vores hjemmeside bruger vi Yieldlab-tjenesten fra Yieldlab AG (Colonnaden 41, 20354 Hamburg, Tyskland) til at optimere resultaterne af ​​reklameindhold på vores hjemmeside. Her bruges der også cookies. Du kan gøre indsigelse mod brugen af ​​Yieldlab ved at fravælge det. Dette kan gøres via følgende link:
https://www.yieldlab.com/elements/privacy/

Dette indstiller en fravalgscookie. Denne cookie forhindrer en cookie med et reklame-ID i at blive gemt i din browser eller på anden vis at få tildelt reklamekategorier. Du kan finde relevant information og yderligere oplysninger om behandling af personoplysninger hos Yieldlab her:
https://www.yieldlab.com/elements/privacy/.

2.11.11 Criteo

Vores hjemmeside benytter sig af tjenester til personaliseret reklame fra Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Frankrig ("Criteo"). Når du navigerer rundt på vores hjemmeside, bruger Criteo tredjepartscookies. Dette gør det muligt for os at vise vores reklamer til besøgende, der er interesseret i vores produkter, på partnerhjemmesider, i apps og e-mails. Retargeting-teknologier bruger cookies eller reklame-ID'er og viser reklamer baseret på din tidligere browsingadfærd.

Du kan forhindre brugen af ​​cookies ved at fravælge dem på Criteos hjemmeside. Alternativt kan du forhindre interessebaseret annoncering ved at indstille din browser derefter eller besøge følgende hjemmesider:
http://www.networkadvertising.org/choices/
http://www.youronlinechoices.com/

Vi kan udveksle data, såsom tekniske identifikatorer fra dine tilmeldingsoplysninger på vores hjemmeside eller vores CRM-system, med pålidelige reklamepartnere. Det giver dig mulighed for at sammenknytte dine enheder og/eller miljøer og få en gnidningsfri brugeroplevelse på tværs af de enheder og miljøer, du bruger.

Du kan finde flere oplysninger i Criteos fortrolighedspolitik på http://www.criteo.com/privacy.

2.11.12 Taboola

På vores hjemmeside anvender vi tjenesten Taboola fra Taboola Inc. (Oneustonsq, 40 Melton Street, 13th Floor, London, NW1 2FD, Storbritannien). Taboola gør det muligt at anbefale indhold, der passer til dine personlige interesser, og dermed at udforme vores tilbud specifikt til dig. Taboola bruger cookies til at fastlægge, hvilke hjemmesider du besøger ofte, og hvordan du navigerer på vores hjemmeside. Til dette formål indsamles der enhedsrelaterede oplysninger og protokoldata, og der oprettes brugerprofiler, når der anvendes pseudonymer. Disse brugsprofiler bliver ikke kombineret med oplysninger om den ​​pseudonymiserede og gør det ikke muligt at drage nogen konklusioner med hensyn til dine personoplysninger. Din IP-adresse bliver for eksempel transmitteret til Taboola i forkortet form. Du kan finde flere oplysninger om Taboola i Taboolas fortrolighedspolitik på https://www.taboola.com/. Du kan finde ud af, hvordan du deaktiverer tjenesten på Digital Advertising Alliances hjemmeside under http://www.aboutads.info/choices/. Du kan også forhindre lagring af cookies ved at foretage de relevante indstillinger i din browsersoftware.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, henviser vi til Taboola Inc.s fortrolighedspolitik på https://www.taboola.com/privacy-policy og https://www.taboola.com/de/cookie-policy.

2.11.13 SmartClip

Denne hjemmeside bruger SmartClip Holding AG-tjenesten (Kleiner Burstah 12, Nikolaikontor 20457 Hamburg, Tyskland). Dette er en servicevirksomhed med særligt fokus på sektoren for levende billeder, der fokuserer på markedsføring og markedsføringsteknologi og bringer potentielle reklamepartnere og annoncører sammen med hensyn til placering af videoreklamer. SmartClip-tjenestens markedsføring dækker både webbaserede præsentationer af levende billeder og den mobile sektor (hjemmesider optimeret til mobil brug og apps til smartphones og tabletter, der er uafhængige af iOS-, Android- eller Windows 8-operativsystemet). SmartClip bruger brugsbaserede data ved hjælp af tredjepartsudbydere til fremvisningen af videoreklamer. Du kan her finde ud af, hvordan du kan gøre indsigelse mod SmartClips brug af ​​markedsføring, der er tilpasset til brugeren:http://www.smartclip.com/privacy-policy/.

2.11.13 Outbrain

Vores hjemmeside bruger teknologi fra Outbrain UK Ltd, 5 New Bridge Street, London, EC4V 6JA, Storbritannien ("Outbrain"), som henviser vores brugere til andet indhold inden for vores hjemmeside, der også kan være interessant for dem, og til tredjeparters hjemmesider. De yderligere læseanbefalinger, som Outbrain har integreret, f.eks. en artikel nederst, fastlægges på grundlag af det tidligere indhold, som brugeren har læst. Outbrain bruger cookies, der lagres på brugerens enhed, for at kunne vise dette ekstra, interesserelaterede indhold. Indhold og teknologi vedrørende det indhold, der vises i Outbrains widget, styres automatisk og leveres af Outbrain.

Outbrain bruger cookies til at vise læseanbefalinger udelukkende på baggrund af pseudonymer. For at gøre IP-adressen anonym fjernes den sidste del af IP-adressen.

Du kan forhindre brugen af ​​cookies ved at tilpasse dine browserindstillinger (som nævnt ovenfor) eller ved at fravælge dem på Outbrains hjemmeside.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Outbrains databeskyttelsespolitik.

2.12 Sociale medier

2.12.1 Facebook Connect

Vores hjemmeside giver dig mulighed for at logge ind på hjemmesiden med din eksisterende Facebook-profils oplysninger. Vi bruger Facebook Connect, en tjeneste fra Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA ("Facebook"). Når du er logget på med Facebook Connect, kræves der ingen yderligere tilmelding.

Hvis du ønsker at bruge denne funktion, bliver du først sendt over til Facebook. Der vil du blive bedt om at logge ind med dit brugernavn og din adgangskode. Vi registrerer naturligvis ikke dine loginoplysninger. Hvis du allerede er logget ind på Facebook, vil dette trin blive sprunget over. Din e-mailadresse og oplysningerne på din offentlige profil (helt specifikt navn, profilbillede, fødselsdato, køn, sprog og land, liste over venner og personlige oplysninger) vil derefter blive sendt til os, når du bekræfter processen med knappen "Log ind med Facebook". I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Facebook indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

Du kan finde flere oplysninger i Facebooks databeskyttelsespolitik.

2.12.2 Facebooks sociale medie-plug-ins

Vores hjemmeside bruger plug-ins til sociale medier (såsom Synes godt om-knappen) fra det sociale netværk Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA ("Facebook"). Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen, baseret på vores legitime interesse i, at du deler vores indhold via sociale netværk, og at vi derved udvider vores rækkevidde.

I tilfælde af, at der overføres personoplysninger til USA, har Facebook indordnet sig under EU-USA-privatlivsskjoldet. Facebook får at vide, at du har fået adgang til den side, der svarer til vores online tilbud. Dette sker, uanset om du har en Facebook-konto eller er logget ind. Når du er logget ind på Facebook, knyttes disse oplysninger direkte til din konto. Hvis du aktiverer det aktiverede plug-in og for eksempel linker til siden, opbevarer Facebook også disse oplysninger, herunder dato og tidspunkt, på din brugerkonto og underretter dine kontakter offentligt. Hvis du ikke ønsker at blive knyttet til din profil på Facebook, skal du logge ud, før du aktiverer plug-in'et.

Facebook opbevarer disse data som brugerprofiler og bruger dem til reklame, markedsundersøgelser og/eller behovorienteret design af sin hjemmeside. En sådan evaluering finder helt specifikt sted (også for brugere, der ikke er logget ind) med henblik på at repræsentere behovsbaseret reklame og for at kunne informere andre brugere af det sociale netværk om dine aktiviteter på vores hjemmeside. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af ​​disse brugerprofiler. Som Facebook-medlem kan du deaktivere reklamer baseret på sociale tiltag under annoncepræferencer. Du kan også forhindre Facebooks plug-ins til sociale medier i overhovedet at blive indlæst ved hjælp af yderligere programmer til din browser, f.eks. Facebook Blocker.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Facebooks databeskyttelsespolitik.

2.12.3 Google+

Vores hjemmeside bruger såkaldte sociale plug-ins ("plug-ins") fra det sociale netværk Google+, som drives af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Disse plug-ins kan eksempelvis identificeres med knapper med tegnet "+1" på en hvid eller farvet baggrund. Du kan finde en oversigt over Googles plug-ins og deres udseende her: https://developers.google.com/+/plugins.

Når du åbner en side fra vores hjemmeside, der indeholder en sådan plug-in, opretter din browser en direkte forbindelse til Googles servere. Google overfører plug-in'ets indhold direkte til din browser, og det integreres på siden. Integrationen giver Google de oplysninger, som din browser har hentet på den tilsvarende side på vores hjemmeside, selv hvis du ikke har en Google+-profil eller ikke er logget ind på Google+. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) bliver transmitteret direkte fra din browser til en Google-server i USA og bliver opbevaret der.

Hvis du er logget ind på Google+, kan Google med det samme knytte dit besøg på vores hjemmeside sammen med din Google+-profil. Hvis du interagerer med plug-in'erne, for eksempel ved at trykke på knappen "+1", transmitteres de tilsvarende oplysninger direkte til en Google-server og bliver opbevaret der. Oplysningerne bliver også offentliggjort på Google+ og bliver vist til dine kontakter.

Formålet med og omfanget af Googles dataindsamling og dennes videre behandling og brug af dataene samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder med hensyn til at beskytte dit privatliv kan findes i Googles oplysninger om databeskyttelse: https://www.google.com/intl/policies/privacy/.

Hvis du ikke ønsker, at Google knytter de oplysninger, der er indsamlet via vores hjemmeside, direkte til din profil på Google+, skal du logge ud af Google+, før du besøger vores hjemmeside. Du kan også forhindre Googles plug-ins i overhovedet at blive indlæst ved hjælp af tilføjelsesprogrammer til din browser, f.eks. med scriptblokeringen NoScript (http://noscript.net/). Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Googles databeskyttelsespolitik.

2.12.4 Twitter

Vores hjemmeside bruger såkaldte sociale plug-ins ("plug-ins") fra mikrobloggingtjenesten Twitter, som drives af Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA ("Twitter"). Disse plug-ins er markeret med et Twitter-logo, for eksempel i form af en blå Twitter-fugl.

Når du besøger en side fra vores hjemmeside, der indeholder en sådan plug-in, opretter din browser en direkte forbindelse til Twitter. Plug-in'ets indhold overføres direkte fra Twitter til din browser og bliver integreret på siden. Integrationen giver Twitter de oplysninger, som din browser har hentet på den tilsvarende side på vores hjemmeside, selv hvis du ikke har en Twitter-profil eller ikke er logget ind på Twitter. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) bliver transmitteret direkte fra din browser til en Twitter-server i USA og bliver opbevaret der. Hvis du er logget ind på Twitter, kan Twitter med det samme knytte dit besøg på vores hjemmeside sammen med din Twitter-profil. Hvis du interagerer med plug-in'erne, for eksempel ved at trykke på knappen "Twitter", transmitteres de tilsvarende oplysninger direkte til en Twitter-server og bliver opbevaret der. Oplysningerne vil også blive offentliggjort på din Twitter-konto og blive vist til dine kontakter. Formålet med og omfanget af Twitters dataindsamling og dennes videre behandling og brug af dataene samt dine pågældende rettigheder og indstillingsmuligheder med hensyn til at beskytte dit privatliv kan findes i Twitters oplysninger om databeskyttelse: https://twitter.com/privacy. Hvis du ikke ønsker, at Twitter knytter de oplysninger, der er indsamlet via vores hjemmeside, direkte til din Twitter-konto, skal du logge ud af Twitter, før du besøger vores hjemmeside. Du kan også forhindre Twitters plug-ins i overhovedet at blive indlæst ved hjælp af tilføjelsesprogrammer til din browser, f.eks. med scriptblokeringen NoScript (http://noscript.net/).

Retsgrundlaget for brug af tjenesten er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

2.12.5 Pinterest

Vores hjemmeside bruger sociale plug-ins ("plug-ins") fra det sociale netværk Pinterest, som drives af Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA ("Pinterest"). Når du besøger vores hjemmeside og trykker på Pinterest-knappen, opretter din browser en direkte forbindelse til Pinterests servere. Plug-in'et overfører såkaldte protokoldata til Pinterests server i USA. Disse logdata kan omfatte IP-adresse, adressen til de besøgte hjemmesider, der har Pinterest-funktioner, browserens type og indstillinger, dato og tidspunkt for anmodningen, din brug af Pinterest og cookies. Formålet med og omfanget af Pinterests dataindsamling og dennes videre behandling og brug af dataene samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder med hensyn til at beskytte dit privatliv kan findes i Pinterests fortrolighedspolitik: https://about.pinterest.com/privacy-policy

Retsgrundlaget for brug af tjenesten er artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen.

3. Pushmeddelelser

Hjemmesiden bruger pushmeddelelser, som du kan deaktivere når som helst.

Pushmeddelelserne bruges til at gøre dig opmærksom på bestemte tilbud. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen.

For at personliggøre din shopping oplevelse og for at give dig mulighed for at bruge bestemte funktioner, bruger vi WonderPushs internetpushtjeneste, som drives via https://www.wonderpush.com/. Du er givetvis blevet bedt om at aktivere denne tjeneste. Du kan til hver en tid frit deaktivere/aktivere denne indstilling i dine lokale internetindstillinger (i Chrome, Firefox og Safari). Hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingen af ​​dine personoplysninger, bedes du kontakte WonderPushs internettjeneste direkte på https://www.wonderpush.com/contact.

4. Videregivelse af data

De oplysninger, som vi har indsamlet, overføres kun, hvis:

  • du i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen har givet samtykke til dette
  • videregivelsen jf. artikel 6, stk. 1, litra f), 1. sætning , i databeskyttelsesforordningen er nødvendig for at udøve eller gøre et retskrav gældende eller som forsvar mod et retskrav, og der ikke er nogen grund til at antage, at du har en overvejende legitim interesse i at tillade, at dine data bliver behandlet,
  • du i henhold til artikel 6, stk. 1, litra c), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen er forpligtet ved lov til at videregive dine oplysninger
  • dette er tilladt ved lov og er påkrævet i henhold til artikel 6, stk. 1, litra b), 1. sætning, i databeskyttelsesforordningen i forbindelse med behandling af kontraktlige forhold med dig eller i forbindelse med gennemførelse af foranstaltninger forud for kontraktindgåelsen, der træffes på din anmodning.

En del af behandling af personoplysninger kan blive udført af vores tjenesteudbydere. Ud over de i denne fortrolighedserklæring nævnte tjenesteudbydere, kan disse omfatte, dog uden at være begrænset til, datacentre, som opbevarer vores app og databaser, IT-tjenesteudbydere, der vedligeholder vores systemer, og konsulentfirmaer. Hvis vi videregiver oplysninger til vores tjenesteudbydere, må de udelukkende bruge dataene til at udføre deres opgaver. Tjenesteudbyderne er omhyggeligt udvalgt og hyret af os. De er kontraktligt bundet af vores anvisninger, råder over de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte de berørte personers rettigheder og kontrolleres regelmæssigt af os.

Derudover kan de videregives i forbindelse med offentlige efterforskninger, retskendelser og retssager, hvis det er nødvendigt for retsforfølgningen eller håndhævelsen af love eller regler.

5. Opbevaringsperiode

Af princip opbevarer vi kun personoplysninger, så længe som det er nødvendigt for at opfylde de kontraktlige eller juridiske forpligtelser, som vi har indsamlet dataene til. Vi sletter oplysningerne straks derefter, medmindre vi har brug for oplysningerne, indtil ​​den lovpligtige forældelsesfrist er forbi, som bevis i forbindelse med civile krav eller på grund af juridiske opbevaringskrav.

Vi er forpligtet til, til bevisførelse, at opbevare kontraktoplysninger tre år efter udgangen af ​​det år, hvor vores forretningsmæssige forhold med dig er ophørt. Eventuelle krav forældes tidligst på dette tidspunkt efter den juridiske forældelsesfrist.

I nogle tilfælde er vi endda nødt til at opbevare dine data derefter af regnskabsmæssige årsager. Vi er forpligtet til at gøre dette på grund af juridiske forpligtelser til dokumentation, der kan opstå som i medfør af handelsloven, skattelovgivningen, bankloven, hvidvaskloven og værdipapirhandelsloven. Fristerne for opbevaring af dokumenter er på mellem to og ti år.

6. Dine rettigheder

Du har altid ret til at bede os om oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger. Som en del af leveringen af ​​oplysninger vil vi forklare, hvordan vi behandler dine oplysninger og give dig et overblik over de oplysninger om dig, som vi opbevarer.

Hvis de oplysninger, vi opbevarer, er forkerte eller forældede, har du ret til at få disse oplysninger rettet.

Du kan også anmode om at få slettet dine oplysninger. Hvis er imod reglerne at slette dem, vil oplysningerne blive blokeret, så de kun er tilgængelige i forbindelse med dette juridiske formål. Du kan også begrænse behandlingen af ​​dine oplysninger, hvis du eksempelvis mener, at de oplysninger, vi har, er forkerte.

Du har også ret til dataportabilitet, dvs. at vi sender dig en digital kopi af de personoplysninger, du angiver, efter anmodning.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder som beskrevet her. Dette gælder også, hvis du ønsker at modtage kopier af garantier som bevis på tilstrækkelig databeskyttelse.

Derudover har du ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger på baggrund af artikel 6, stk. 1, litra e) eller f), i databeskyttelsesforordningen. Endelig har du ret til at klage til det databeskyttelsesinspektorat, der har ansvar for os. Du kan gøre denne ret gældende over for en tilsynsmyndighed i den medlemsstat, hvor du har bopæl, arbejdsplads, eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted. I Berlin er den ansvarlige tilsynsmyndighed: Berliner Beauftragten für Datenschutz und Informationsfreiheit, Friedrichstr. 219, 10969 Berlin, Tyskland.

7. Ret til tilbagekaldelse og indsigelse

I overensstemmelse med artikel 7, stk. 2, i databeskyttelsesforordningen har du når som helst ret til at tilbagekalde et samtykke, som du engang har givet os. Vi vil som følge deraf holde op med at behandle oplysninger baseret på dette samtykke i fremtiden. Tilbagekaldelsen af samtykket har ingen indflydelse på lovligheden af den ​​behandling, der sker på grundlag af samtykket indtil tilbagekaldelsen.

Hvis vi behandler dine oplysninger på grundlag af legitime interesser i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen, har du i henhold til artikel 21 i databeskyttelsesforordningen ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine oplysninger og til at indberette de grunde i din situation, som efter din mening viser, at dine interessers beskyttelsesværdighed har forrang. Hvis du har indsigelser mod behandling af personoplysninger til direkte markedsføringsformål, har du en generel indsigelsesret, som vi vil implementere, uden at du behøver at give en begrundelse.

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret eller ret til indsigelse, er det tilstrækkeligt at sende en uformel besked til kontaktoplysningerne ovenfor.

8. Ændringer af denne fortrolighedspolitik

Det kan ske, at vi fra tid til anden opdaterer denne fortrolighedspolitik, f.eks. når vi tilpasser vores app eller ændrer de juridiske eller lovgivningsmæssige krav.

Udgave: 1.0 / Status: maj 2018

* De udstregede priser er anbefalede udsalgspriser (AUP).
** på ordrer fra 400 kr.
1 Retailpris hos style-discount.com/de.